Гліб Пригунов: «Премія від обласної ради – це підтримка талановитої і активної молоді» ПечатьE-mail
12.10.2017 10:46

Розпочався новий відбір претендентів на здобуття премії Дніпропетровської обласної ради. Якщо ти соціально активний, креативний та цілеспрямований, маєш певні напрацювання та здобутки у науці, спорті, бізнесі, медицині, журналістиці та інш., запрошуємо позмагатись за премію Дніпропетровської обласної ради. За свої досягнення та діяльність ти можеш отримати 15 тис. грн.

Конкурс пройде вже вдруге. Першими переможцями стали 39 науковців, журналістів, громадських діячів, лікарів та волонтерів, які отримали заслужені премії від голови облради Гліба Пригунова.

Переможців будуть обирати в 11 категоріях: за внесок у розвиток місцевого самоврядування та місцевої самоорганізації населення, громадського руху; за героїчні вчинки, самовідданість при виконанні громадського обов’язку внесок у зміцнення державності; за соціально-правовий захист дитинства, материнства і батьківства, утвердження ролі сім`ї у суспільстві; за виробничі досягнення, впровадження творчих, новітніх ідей тощо; за внесок у розвиток АПК, підтримку сільгоспвиробництва; за досягнення у науковій та педагогічній діяльності; за активну журналістську діяльність; за категорією «Юні дарування Дніпропетровщини» (14–17 років) та ін.

У кожній категорій будуть обрані по 5 переможців. Критерії відбору: актуальність і соціальна значимість заходів, проектів та кампаній, їх новизна та інноваційність, ступінь залучення молоді, результати та перспективність.

Усі пропозиції приймаються до 31.10.2017 року у КП «Молодіжний центр Дніпропетровщини», за адресою м. Дніпро, вул. академіка Лазаряна, буд.2, приміщення Будинку культури Дніпропетровського національного університету залізничного транспорту, 3-й поверх.

«Наше завдання – віддячити та підтримати молодих та перспективних людей, чиї напрацювання приносять користь суспільству. Підтримати людей, які роблять для держави більше, ніж якісну роботу, які докладають зусиль, аби Україна стала справжньою розвинутою, демократичною державою. Ці люди не на словах, а на ділі повинні відчувати підтримку влади», – зазначив голова обласної ради Гліб Пригунов.