Направления работы:

  • перспектива развития Западного Донбасса - залог экономической безопасности Украины;
  • сохранение рабочих мест;
  • выполнение собственником обязательств коллективного договора, отраслевого тарифного и генерального соглашений;
  • достойная заработная плата людей труда и их социальная защищенность;
  • снижение уровня травматизма и профзаболеваний на шахтах;
  • развитие шахтерских городов - Павлограда, Терновки, Першотравенска.
 

Видео

ПАВЛОГРДЦІ ПРИЄДНАЛИСЯ ДО ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ АКЦІЇ ПРОТЕСТУ PDFПечатьE-mail
Автор: Administrator   
30.06.2020 14:44


30 червня представники Молодіжної ради Дніпропетровської територіальної організації ППВП провели інформаційну кампанію на підтримку Всеукраїнської акції протесту проти антисоціальних законів.

Профспілкові активісти роздавали мешканцям міста листівки, плакати, спецвипуск газети «Позиція», закликавши їх підтримати боротьбу профспілок за права громадян.

Цього ж дня в Дніпрі біля Будинку профспілок та Навчального центру облпрофоб’єднання профспілки області в ході Всеукраїнської попереджувальної акції також провели інформаційну кампанію, в ході якої ознайомили громадян з позицію наймасовішої громадської організації трудящих стосовно триваючих спроб нинішньої влади прийняти - незважаючи на економічну кризу і наслідки карантину - нові антисоціальні та антипрофспілкові закони.

Голова профоб’єднання Віталій Дубіль та керівники галузевих дали інтерв’ю представникам засобів масової інформації, які висвітлювали цей захід.

Відзначалось, що запропоновані парламентом і урядом нові закони про працю та № 2681 щодо діяльності профспілок спрямовані на подальше обмеження конституційних, трудових прав працюючих і обмеження ролі профспілок, які представляють їхні інтереси. Проштовхуючи ці законопроєкти, влада ігнорує як думку українських профспілок і видних юристів, так і зауваження міжнародних організацій та профспілкових центрів.

Обновлено 30.06.2020 14:46