З ДНЕМ СВІТЛА ТА ТЕПЛА! ПечатьE-mail
22.12.2023 15:39

Фото з архіву профкому ППВП філії «Павлоградське енергопідприємство»

Фото з архіву профкому ППВП філії «Павлоградське енергопідприємство»
Фото з архіву профкому ППВП філії «Павлоградське енергопідприємство»

Дніпропетровська територіальна організація Профспілки вугільників вітає працівників «ДТЕК Енерго», а також колектив філії «Павлоградське енергопідприємство» з професійним святом – Днем енергетика.

Напередодні свята кращі працівники підприємства, профспілкові активісти були нагороджені Почесними грамотами теркому Профспілки. Нагороди отримали:

• Талдаєва Світлана Вікторівна, машиніст (кочегар) котельні, котельного цеху, ветеран праці;

• Мироненко Надія Іванівна, машиніст (кочегар) котельні, котельного цеху, ветеран праці;

• Боримська Людмила Володимирівна, машиніст (кочегар) котельні, котельного цеху, ветеран праці;

• Левковський Анатолій Володимирович, ізолювальник, цеху по ремонту обладнання;

• Селезньова Олена Василівна, головний фахівець виробничої служби, голова ревізійної комісії профкому.

Слово голові первинної організації ППВП філії «Павлоградське енергопідприємство» Роману Черноброву:

«Як ніколи населення нашої країни відчуло необхідність у нашому житті електроенергії та тепла. Російська агресія принесла нам багато горя та випробувань, втрату рідних, житла, голод та холод.

Наші працівники в умовах сирен та прильотів не покидають свої робочі місця, забезпечуючи температурну норму технологічного процесу при видобутку вугілля шахтарями.

Основний склад котельних цехів - жінки. Майже в кожній сім'ї чоловік, син, брат на війні, є загиблі і в полоні. І з цим вантажем вони сумлінно виконують свою роботу. Робота не проста, технічно складна та небезпечна, не кожному дано з нею впоратися. Їхня робота начебто й не помітна, або її не хочуть помічати, тому й заробітна плата непомітна. Усім зрозуміло фінансове становище на підприємстві, країні, але коли є гарантія, що дітям буде що поїсти, що одягнути та взути, тоді й працюється легше.

22 грудня вважається днем світла та тепла. Профспілковий комітет Енергопідприємства вітає всіх працівників «ДТЕК Енерго» із професійним святом».