СВІТЛА ПАМ'ЯТЬ ПРО ІННУ ГАЛАНОВУ НАЗАВЖДИ БУДЕ В НАШІХ СЕРЦЯХ
04.04.2023 16:15

Сумна звістка сколихнула профспілкову спільноту Західного Донбасу. Дніпропетровська територіальна організація Профспілки працівників вугільної промисловості з глибоким сумом та скорботою сповіщає, що пішла з життя щира, добра і чуйна людина із золотим серцем - ГАЛАНОВА ІННА СТЕПАНІВНА.

Життєвий шлях Інни Степанівни – зразок людської гідності, добропорядності та професійності. Вона працювала головним бухгалтером первинної профспілкової організації Управління монтажна-демонтажних робіт та гірничо-шахтного обладнання, філії «ДТЕК Павлоградвугілля». Була дуже відповідальною людиною і відмінним фахівцем своєї справи.

Інна Степанівна завжди відрізнялася своєю щирістю, толерантністю. Вона ніколи не відмовляла в проханні чи зверненні інших про допомогу. Завжди щиро ділилася своєю посмішкою і нікому не шкодувала доброго слова й підтримки.

Нашій Інночці, як її люб’язно називали у колективі, 11 червня мало б виповнитись 49 років. ЇЇ передчасна смерть – це непоправне горе для рідних, близьких, друзів і колег. Не вистачає слів, щоб передати смуток та біль, який відчули всі, хто знав Інну Галанову, як людину прекрасної душі, відкритого і доброго серця. Її любили і поважали за чуйне ставлення до людей, душевну щедрість і доброту.

Глибоко сумуємо з приводу цієї непоправної втрати та висловлюємо щирі співчуття родині. Нехай світла пам’ять про Інну назавжди залишиться в серцях близьких та знайомих, а Бог подарує їй вічне життя та спокій.

Світлі спогади про неї завжди будуть сильнішими за смерть…