ТЕРКОМ ПРОФСПІЛКИ ДОПОМАГАЄ ВІЙСЬКОВИМ ТА ПОСТРАЖДАЛИМ
11.05.2023 10:02


Ми всі з нетерпінням та надією чекаємо Перемоги. Але при цьому не сидимо склавши руки – кожен на своєму місці робить все можливе, щоб цей день настав якнайшвидше.

Дніпропетровська територіальна організація Профспілки працівників вугільної промисловості з перших днів російської агресії підключилася до всеукраїнської акції з надання допомоги Збройним Силам України та постраждалим внаслідок війни. Ми вже неодноразово повідомляли, в чому саме ця допомога.

І ось ще одне повідомлення: днями терком Профспілки вугільників передав військовослужбовцям, які ведуть запеклі бої на східному напрямку, потужний генератор. Бажаємо хлопцям перемогти ворога і повернутися додому живими та здоровими!

Дніпропетровський терком за допомогою ЦК Профспілки працівників вугільної промисловості надають також допомогу сім'ям загиблих, поранених, військовополонених, усіх, хто постраждав внаслідок російської агресії, – з розрахунку 6500 гривень на особу. На сьогоднішній день по Дніпропетровському теркому на ці цілі виділено близько 40 тисяч гривень.