У ТЕРКОМІ ПРОФСПІЛКИ ПРИЗНАЧЕНИЙ ДОВІРЕНИЙ ЛІКАР
03.02.2024 21:23


Дніпропетровський терком Профспілки вугільників активізує роботу, пов’язану з контролем за здоров’ям співробітників шахт та філій ПрАТ «ДТЕК Павлоградвугілля». Довіреним лікарем теркому став Ілющенко Артем Олександрович, який раніше займав посаду головного лікаря санаторію-профілакторію «Самара».

 

Артем Ілющенко – з сім’ї шахтарів у четвертому поколінні. Народився 1977 року в Павлограді. Після закінчення школи вчився у Павлоградському медичному училищі, потім працював фельдшером швидкої медичної допомоги. У 2002 році закінчив Дніпропетровську державну медичну академію за спеціальністю «Лікувальна справа», а у 2022 році отримав диплом магістра Національного технічного університету «Дніпровська політехніка» за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування». З 2002 по 2004 рік проходив інтернатуру за спеціальністю «Ортопед-травматолог».

У 2007 році Артем Ілющенко був призначений головним лікарем шахтарської оздоровниці – санаторію-профілакторію «Самара». На цій посаді пропрацював більш ніж 16 років і багато зробив для того, щоб «Самара» користувалася великою популярністю у шахтарів та їхніх сімей.  

…Отже, посаду довіреного лікаря теркому зайняв справжній професіонал. Сподіваємось, що здоров’я тих, хто видобуває «чорне золото», відтепер під надійним контролем.