НА ШАХТІ «ПАВЛОГРАДСЬКА» НОВИЙ ПРОФСПІЛКОВИЙ ЛІДЕР
21.02.2024 23:22

16 лютого відбулася звітно-виборча конференція первинної профспілкової організації шахти «Павлоградська», в якій взяли участь голова теркому Профспілки вугільників Сергій Юнак та директор шахтоуправління ім. Героїв космосу Василь Снігур.

Делегати конференції заслухали голову «первинки» Дмитра Лаврика, а також доповідь ревізійної комісії профкому.

Відбулися вибори профспілкового комітету шахти. На посаду голови профкому було висунуто кандидатуру Коновалова Сергія Юрійовича. Делегати конференції одноголосно проголосували за його обрання новим головою «первинки».

Сергій Коновалов коротко розповів про себе та свої плани на новій посаді. Він корінний павлоградець, має великий життєвий і виробничий досвід, багато років пропрацював у вугільній промисловості і не з чуток знайомий із проблемами шахтарів. У його планах – активна допомога тим, хто воює на фронті, а також вирішення проблем другого, виробничого фронту. Це захист прав та інтересів членів профспілки, контроль за охороною праці, вирішення соціальних проблем, робота із залучення нових членів профспілки. Новий профспілковий лідер вважає за необхідне запровадити проведення регулярних публічних звітів голів «первинок», а також розширення контактів та обмін досвідом між профспілковими організаціями шахт та філій.

  

 

 

 

 

***

На конференції відбулося нагородження Почесними грамотами теркому та грошовими преміями активістів первинної профспілкової організації. Нагороди вручив голова теркому Сергій Юнак.